Drinks & Bites

Hieronder vind je nog de Drinks & Bites van Festival Roden Proeft 2017. Momenteel werken wij hard aan de invulling van 2018 en zodra de eerste contouren zichtbaar zijn maken wij dit natuurlijk zo snel mogelijk bekend! Hier, op Twitter en op onze Facebookpagina

Op Festival Roden Proeft komt ook de inwendige mens niets te kort! Komt Proeven van al het lekkers dat Festival Roden Proeft te bieden heeft!

Munten kopen is niet nodig. Bij ons reken je contant af. 

’t Vishuys

Al jaren een begrip, ’t Vishuys op de Albertsbaan in Roden. Tijdens Festival Roden Proeft staan ze buiten met een grote barbeque waar ze heerlijk visrecepten op bereiden. Daarnaast kun je er terecht voor een heerlijk vissoepje en natuurlijk de Hollandse Nieuwe! 

Foodtruck 431 CE

Heerlijke saté en nacho’s zijn te vinden bij Foodtruck 431 CE. Met veel liefde en passie bereid met eerlijke ingrediënten! En dat proef je! 

Festival barretjes. 

Een frisje of een verfrissend glas Jupilair of toch liever een speciaal biertje? Je haalt het bij een van onze festivalbars!  

 

Spareribs and Burgers van de Smoker

Heerlijke gegaarde spareribs en burgers van de smoker! Lekkerder kun je ze niet krijgen! Bij het betreden van de Albertsbaan proef je de spareribs en burgers al met je neus!

 15:00 uur  Wine!

Een wijnbar vol met tal van lekkere wijntjes van Cruwijn! Een walhalla voor de wijnliefhebbers. Rood, wit en rosé, het is allemaal te kijrgen!

 Dutch Beans

Een Barista met een eigen koffie en thee merk, genaamd Dutch Beans. Hij maakt de mooiste creaties van koffie en heeft ook thee met een aantal bijzondere gebaktjes.

   Bakkerij van Esch

Ook aan de Albertsbaan gelegen is het terras van Bakkerij van Esch waar je terecht kunt voor een heerlijk kopje koffie, gebakje maar ook vers belegde broodjes!