Programma Festival Roden Proeft nu online!

Nog drie weken en dan staat de eerste editie van Festival Roden Proeft op het programma. Zaterdag 1 Juli staat Roden in het teken van proeven met al je zintuigen! Proeven van dans, muziek, kunst, cultuur en natuurlijk ook van een hapje en een drankje.

Maandenlang is het hard gewerkt of een prachtig festival programma neer te zetten en dat is zeker weten gelukt! En dat allemaal in het thema Democratie! Kom en laat je verassen hoe je democratie op een hele andere manier kunt proeven. 

Op maandag 26 Juni trappen we al af met het voorprogramma. De gehele week vinden er in Theater de Winsinghhof lezingen plaats en worden er films getoond in het kader van het thema Democratie.  Het complete voorprogramma kun je hier vinden.  

Op zaterdag 1 Juli begint het Festival Roden Proeft om 11:00 uur met Oblivon, twee talentvolle muzikanten en zangeressen uit Peize. De rest van het Festival Programma staat bol leuke sfeervolle en ritmische artiesten, waaronder ook nog twee vraagtekens! Deze zijn bij ons bekend, maar wij laten jullie nog even in spanning zitten. Binnenkort zullen we deze namen bekend maken. Het hele festival programma kun je hier vinden. 

En natuurlijk is er ’s avonds ook van alles te beleven bij de plaatselijke horeca! Waaronder, een Flair bartender en unplugged Gipsy Soul muziek bij Mo’s Café. Het avond programma kun je hier vinden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *