Wij zoeken…

Proeven, met al je zintuigen. Proeven van dans, kunst, cultuur, natuur en uiteraard ook van een hapje en een drankje. Dát is Festival Roden Proeft, waarvan op 1 juli j.l. de eerste editie heeft plaats gevonden. Festival Roden Proeft heeft de ambitie om door te groeien naar een bovenregionaal festival met een uitgebreid voorprogramma, elk jaar met een ander thema. De basis van dit festival is dit jaar gelegd, maar om door te groeien kunnen we nog wel de nodige handjes gebruiken. Daarom zijn wij op zoek!

Wij zoeken vrijwillige handjes (m/v en van alle leeftijden) die ons willen helpen en waar we op kunnen bouwen! Plezier, enthousiasme en gezelligheid is bij ons belangrijk. Want zonder deze ingrediënten kun je geen groots en vrolijk festival neerzetten.

Je bent circa één avond per maand kwijt aan vergaderen. Wellicht dat dit n de aanloop naar het festival toe nog vaker zal zijn. Dit is weer afhankelijk van je commissie en je rol hierin. We gaan sowieso eerst vrijblijvend met je in gesprek over hoe we jouw invulling binnen de organisatie kunnen toepassen. Niks moet, maar… We moeten er wel op kunnen vertrouwen dat wanneer je A zegt, je ook B gaat zeggen.

Creatievelingen / Programmeurs
Voor onze commissie programmering zijn we op zoek naar creatievelingen die zich bezig gaan houden met de invulling o.a. het muziekprogramma en het voorprogramma. Uiteraard denk je dan ook mee over zaken zoals bijvoorbeeld de promotie, aankleding en inrichting van het festivalterrein.

PR strategen
Ben je handig met social media, computer, fotocamera en dergelijke en heb je feeling om de PR Festival Roden Proeft dermate goed uit te zetten dat er files richting Roden staan? Dan kunnen wij je heel goed gebruiken!

Secretaris
Deze spin in het web zorgt ervoor dat alles netjes bij elkaar komt op papier en in het draaiboek.  Enige nauwkeurigheid is daarom wel een kleine vereiste.

Handige Harries
Een festival komt natuurlijk niet zomaar van de grond. Er moet weleens wat opgebouwd worden. Heb je daar leuke ideeën over of wil je ons daarbij helpen? Gaarne!

Ik wil graag mijn steentje bijdragen maar weet nog niet met wat – mensen
Wil je graag je steentje bijdragen maar zie jij jezelf niet zo snel terug in bovenstaande profielen? Schroom dan niet en neem contact met ons op! We vinden altijd wel iets, wat bij je past!

Interesse?
Mail naar info@rodenproeft.nl of bericht ons via Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *